Një partneritet i gjatë me Fantoni-n na jep mundësinë për të ofruar një gamë të sofistikuar të zyrave ekzekutive. Tavolina zyre, sirtariera zyre, rafte zyre, kende pritje per zyra cdo gje per te kompletuar zyren tuaj. Materiale si lëkurë në unicitetin e saj, ngrohtësia dhe bukuria natyrale e drurit, në një realizim të përsosur artizanal, druri i llakuar një projekt nën shenjën e dizanjit. Koleksione dhe modele zyrash që ju lejojnë të shpreheni dhe të gjeni harmoni në mjedisin e punës, pa u privuar nga prestigji.