Karrige pune ideale Herman Miller ka si qëllim kryesor ergonominë në vendin e punës. Gjatë jetës së tij një njeri punon mesatarisht 10.000 ditë! Mendojeni. Një ulje korrekte në punë promovon shëndetin dhe kjo pasqyrohet në një punë më të mirë dhe më shumë prodhimtari. Ergonomia, dizanji, qëndrueshmëria, respekti për ambientin dhe një karrige ortopedike e arritshme për të gjithë. Do ta gjeni tuajën tek ne.

Embody

Aeron

Mirra2

Celle

Keyn

Cosm

Sayl

Setu

Caper

Living Office