Dyer zjarrduruese çeliku, dyer me xham dhe vetrata antizjarr. Të miratuara dhe certifikuar me REI 30, REI 60, REI 120.  Dyer anti Zjarr me modele nga më të ndryshmet në varësi të përdorimit dhe llojit të mjedisit ku do të vendosen. Një produkt teknik i cili mund të personalizohet në ngjyrë, aksesorë dhe veshje.

]