Dyer kunderzjarr çeliku, dyer me xham dhe vetrata antizjarr, miratuar dhe çertifikuar me REI 30, REI 60, REI 120.  Modele nga më të ndryshmet në varësi të përdorimit dhe llojin e mjedisit ku ato vendosen. Një produkt teknik por që mund të personalizohet në ngjyra, doreza, veshje të ndryshme.