Veshje për mure, tavane dhe dysheme Patt, është një produkt ekologjik dhe praktik. Lehtësi në  instalim, madje edhe brenda strukturave ekzistuese ose të reja, ambientet tona arrijnë një nivel optimal të izolimit termik dhe akustik. Përdoret edhe në ambiente banimi dhe ato të sektorit publik. Zgjedhje të pafundme në ngjyra.