Një gamë e gjërë për mobiljet e Soxhornos, me dizajn modern për të mobiluar zonat e ndryshme të shtëpisë në mënyrë komode dhe të veçantë. Shumëllojshmëria e modeleve të mobiljeve, divaneve dhe objekteve ju jep mundësi të shumta në personalizim. Kjo bën të mundshme integrimin e ambienteve të ndryshme të shtëpisë.

 

 • Mustique5

  Mustique5

 • Yard4

  Yard4

 • Yard7

  Yard7

 • Cloud6

  Cloud6

 • Bricklane3

  Bricklane3

 • Plain3

  Plain3

 • Galerist4

  Galerist4

 • CourtYard6

  CourtYard6

 • Snap2

  Snap2

 • Selecta8

  Selecta8

 • Rainbow

  Rainbow

 • Galerist

  Galerist