Veshje MDF Zeasorbuese Topakustik dhe sistemet e tjera të 4Akustik janë një zgjidhje reale që kombinon prakticitetin, fleksibilitetin dhe pamje elegante, është ideal për të mbuluar të gjitha sipërfaqet horizontale dhe vertikale, duke na siguruar cilësi të jashtëzakonshme dhe me nje dizajn aerodinamik. Veshje MDF dhe Izoluese japin zgjidhje të sofistikuara për restorante, vendet e punës, salla konferencash, kinema, vende kulti, etj… një produkt me cilësi të lartë që mund të jetë i personalizuar sipas dëshirës së blerësit. Performanca e shkëlqyer është rezultat i një hulumtimi të gjatë mes estetikës dhe performancës funksionale, në përputhje me etikën që ndjek Fantoni.

 • 24

  24

 • 26

  26

 • 25

  25

 • 23

  23

 • 22

  22

 • 21

  21

 • 20

  20

 • 19

  19

 • 18

  18