Panel ndares absorbues, panele fizarmonike apo të manovrushme  paraqesin zgjidhje ideale për mbyllje të lehta, hapësira të ndritshme dhe dinamike brenda çdo ndërtese, pa sakrifikuar izolimin akustik. Izolimi akustik shoqerohet dhe me paketen zeabsorbuese ne shumellojshmerine e perdorimit si izolim akustik i kinemave, ze-absorbim ne teater, izolim akustik dhe panele reflektues per salla konferencash etj…Kjo lloj ndarje ka një izolim të përkryer në mbyllje, pa të çara ose pjesët mekanike në dukje. Është e mundur që kjo lloj ndarje të ketë të inseruara dhe dyer mdf, dyer xhami, dyer te plastifikuara apo me materiale me prestigjoze, për mundesine e kalimit nga nje ambient ne tjetrin në çdo moment.