Zgjidhje mobilimi jo vetëm për zyrat, por edhe të gjithë ambientet e tjera të një kompanie, biblioteka pjesë e integruar brenda shumë ambienteve. Një mobilim teknik fleksibël dhe funksional pa hequr dorë nga dizajni, vendosen lehtësisht në çdo lloj hapësire dhe konteksti.