Dysheme e mbivendosur, notuese ose e dyfishte është një dysheme e mbivendosur dhe e mbështetur mbi struktura metalike, hapësira që këto krijojnë na lejon të vendosim rrjetin e impianteve të ndryshme në një ndërtesë. Kërkesat e shumta kanë çuar në realizimin e këtij sistemi ideal për ambiente ku nevoja për të hartuar një hapësirë në mënyrë fleksibël, nëpërmjet sipërfaqesh që sigurojnë aksese modifikimi dhe mundësi ndryshimi ose mirëmbajtje. Përshtatshmëria pa sakrifikuar karakteristikat teknike dhe estetike të materialeve të ndryshme të sipërfaqes: porcelan, gomë, PVC, dru, laminat, metal, xham si dhe produkte të personalizueshme.