Koleksionet e tavolinave dhe karrigeve multimarka është rezultat i hulumtimeve rigoroze në zgjedhjen e modeleve të cilat plotësojnë kërkesat e çdo klienti. Produkte funksionale dhe originale, traditë dhe inovacionin, përsosmëri inxhinierike dhe gjeniun krijues.

 

 • Bailu4

  Bailu4

 • Memo6

  Memo6

 • 3pod1

  3pod1

 • Wow

  Wow

 • Filo

  Filo

 • Break

  Break

 • Jump2

  Jump2

 • Hati2

  Hati2

 • Shade2

  Shade2

 • 3pod7

  3pod7