Një gamë e gjerë veshjesh dhe dysheme gome, në pllaka dhe rrulon, për të gjitha aplikimet e imagjinueshme në një gamë të gjerë ngjyrash, trashësie dhe specifikime. Pse të zgjidhni dysheme PVC: rezistenca, ulje e zhurmës, rezistencë ndaj rrëshqitjes, antistatike, rezistente ndaj djegies me cigare, antibakterial. Një produkt jo vetëm industrial, por i aplikueshëm në çdo vend publik që ka përcaktues specifike, si klinika dhe spitale, palestra dhe pishina, kopshte, zyra, qendra tregtare dhe industriale.