Recepsioni  i zyres është mobilja e parë  ne nje kompani, dhe objekti i parë që sheh klienti juaj, për këtë nuk duhet të jetë mjedisi që i japim më pak rëndësi. Tavolina recepsioni te ngritura, me ndarje dhe te personalizuara do ti gjeni tek ne. Ne e vlerësojmë si estetikisht si dhe në funksionalitetin e saj, pa harruar privatësinë që duhet të na japë. Ofrojmë një gamë të gjerë modelesh, përmasash dhe materialesh duke ju dhënë një produkt unik për çdo projekt.