Sistemet  Pavilion jane vetrata xhami me  palosje, vetrata me rrëshqitje. Të projektosh dhe të organizosh hapësirat me dritë, trasparencë dhe të lehta nga aspekti arkitektonik. Muri është një standard tashmë i superuar, Sistemi Pavilion është një revolucion në interier-et e shtëpive apo ambienteve të punës. Një mur pa mur, një prodhim i TRE-Più në bashkëpunim me Antonio Citterio.