Continuum system veshje e projektuar nga Antonio CITTERIO, një kapitull i ri në interpretimin e shtëpisë me anë të një produkti ku përzihen tradita dhe teknologjia. Një projekt racional dhe linear, duke i ofruar shtëpisë tuaj një pamje më të ngrohtë dhe romantike, pa hequr dorë nga aktualiteti.