Dera është mobilja e parë e shtëpisë tuaj, kështu që ajo duhet të reflektojë se kush jeni. Tek ne ju do të gjeni derën tuaj nga druri, të llakuara, dyer me kristal apo derë që zhduket.

Tre breza të pune tek TRE-P dhe hulumtimi  i vazhdueshem i produkteve të kualitetit të lartë dhe natyral, teknologji e lartë dhe aktuale, mundësi pafund të drurit dhe modeleve bën që ju të keni një derë unike.